motelmozaique3 voor 12 sessies (gratis):
Sessies van 3voor12 waren gemiddeld 20 minuten lang en gratis te bezichtigen. Ik vond het vaak handig om zo artiesten te zien die ik anders zou missen. Daarnaast leer je een nieuw artiest snel kennen en sommige artiesten maken er een special van.
Vrijdag:
The New Wine

Een electronica/indie/rock band. Veel belovend volgens enkele festivalbezoekers. Helaas moet je s’avonds keuzes maken. Dus heb ik deze moeten laten schieten. Ik ga in ieder geval op zoek naar dit bandje om meer te weten te komen. Volgende keer drink ik met ze mee!

Grampall Jookabox
Je zou bijna denken, je gooit een muntje in deze band en ze gaan spelen al een jookabox. Dat was het zeker. Veel drum, elektronica en samples. Volgens mij heerlijk om te dansen. Dat deed de voorman zeker, hij ging gewoon het publiek in om met mensen te dansen. Geweldig, het levert goeie aandacht op! En mijn aandacht krijgt ie! Heb hem in Watt 10 minuutjes gezien voordat ik naar de zaal ernaast ging. Hij paste volgens mij daar wel in.

Zaterdag:
Lucky Fonz III (1 uur lang)
CD-presentatie bij 3voor12. Dus krijgen we een uur lang Lucky te zien. Het blijft prachtig om hem te zien. Vorig jaar speelde hij ook op het festival, ingevallen voor zieke muzikanten in de Schouwburg. Hij maakte daar duidelijk theater met liedjes. Vandaag ook weer. Hij was continu in contact met het publiek. Leuke uitspraak was wel ‘Als je mijn nieuwe liedjes niet leuk vindt dan kan je ook een van mijn oudere cd’s kopen.’
Health
Onrustige muziek, mij hebben ze niet echt laten bewonderen.
BLK JKS
Buitenlandse band, allemaal zwart van kleur. Ik vond het goed klinken, muzikaal was het sterk maar ze brachten naar mijn idee niet echt iets nieuws.
Jon Hopkins
Voor mij de beste 3voor12 set van de twee dagen. Jammer dat ik mis vanavond. Hij heeft duidelijk oog voor muziek. Maar ook voor de mensen die voor hem staan. Ik weet zeker dat het een feest is bij hem vanavond. Nu was het publiek erg luisterend bezig. Klappen tussen nummers gebeurde amper, maar op het eind kreeg hij toch alle lof. Toen ik hoorde dat hij zou komen, dacht ik ‘ik ken hem ergens van’. Hij heeft onder andere platen van Coldplay geproduceerd.
Mocky
Vrolijke muziek, als je hem kent (kan goed, hij heeft weleens in de top 40 gestaan) dan ben je natuurlijk jaloers dat ik hem wel heb gezien.


Simon Bor

Gewoon, net zoals iedereen. Een MENS!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *