CJP heeft het goed gezind met mij! Ik heb kaarten gewonnen voor dit concert en ik ben daar op 22 april geweest. Jammer genoeg waren het zitplaatsen aan de andere kant. Hierdoor leken de muzikanten op LEGO-poppetjes. Ben Saunders was het voorprogramma, een erg saaie act.

Een deel van de nummers kende ik best goed van Kane maar het overgrote deel was voor mij (redelijk) onbekend. Bijzonder was de decor, deze veranderde continu. Beelden gingen over en weer en lampen werden verplaatst. Hierdoor werd de avond niet saai. Totaal gezien vond ik het erg leuk en ik heb genoten van de muziek. De avond was ook gratis (kaartjes kosten ongeveer 40 euro per stuk) waardoor het extra leuk maakt. Mochten ze in een kleinere zaal staan, wel in de buurt. Dan wil ik ze graag nog een keer zien!

De leuke nummers heb ik aangestipt in de setlist.
Setlist:
Where do I go now?
Damn those eyes
I will keep my head down
Can you handle me?
So glad you made it
Let It Be
Rain Down on Me
Hold on to the World
My best wasn’t good enough
Before you let me go
Dreamer
Something to Say
Fearless

All I Can Do
Believe It
Catwalk Criminal
Shot of a Gun
Wanna make ik happen
It’s London Calling
No Surrender
Love Over Healing
In Over My Head
Scream
High places


Simon Bor

Gewoon, net zoals iedereen. Een MENS!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *