Trinity & Rend Collective Experiment, dat waren de twee namen die naar voren kwamen bij dit festival. Een doordeweekse avond waarbij ook Sharon Kips  op het podium stond. Deze laatste hebben we niet gezien. Ik heb na deze avond de kriebels voor het Xnoizz Flevofestival!Trinity startte de avond af met hun dansbare muziek. Drie weken terug heb ik ze gezien op Opwekking waar ze de tent volledig aan het dansen en zingen kreeg. Deze avond zou meer een relaxt avondje worden met weinig dans. Wel had de zanger halverwege gekke ideeën om iets met de handen te doen. Gekke moves werden ook uitgeprobeerd. Veel mensen danste ook lekker mee.

Klaas van Kluistrum, bekend van TV (EO) was de presentator die Herman Boon, voorstelde. Een cabaretier die met flink wat (woord)grappen de avond verder ging. Later werd het meer een verhaal over en van christenen. Grappig met een serieuze (en duidelijke) boodschap. Hierna kwam Rend Collective Experiment die een prachtige avond maakte met hun (worship) muziek. Helaas niet veel experimenten met instrumenten of I-Phones dit keer. Een saai optreden om naar te kijken maar ze maakte wel super goede muziek. De Ieren hebben de avond voor mij compleet gemaakt. Het was erg leuk. Hierna zou Sharon Kips optreden, dat heb ik geskipt aangezien ik ook van de hotelkamer wilde genieten.

Volgend jaar misschien weer als de artiesten aanspreken! Het idee van dit Brugfestival vindt ik gaaf en cool!

 

Rend Collective Experiment


Simon Bor

Gewoon, net zoals iedereen. Een MENS!

2 reacties

Ricardo Foesenek · 10 juli, 2012 op 08:17

Klink heel erg gaaf, ik zit er over te denken volgend jaar ook te gaan. Wat was nu echt het toppunt?

Simon Bor · 10 juli, 2012 op 09:08

De Rijnweek is weer voorbij, dus ook het Brugfestival. Dit jaar (2012) was ik er niet bij. De artiesten had ik al vaker gezien en vond het niet nodig om nog een keer te gaan. Dus kan je geen antwoord geven wat dit jaar het topppunt was. Ik vind het in elk geval heel mooi dat een christelijke avond tijdens een feestweek is geintegreerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *